brosjyrebildeRøysland Gård, rideleir, avl, oppdrett og salg av islandshest


Vi tilbyr:

- rideleir om sommeren og ridehelger høst og vår - på islandshest
- villmarksleir og tilbud til skoler

Røysland Gård ligger 5 km fra Øysang, midt mellom Risør og Kragerø. Fra Øysang kan du ta ferge til  Risør. Vi ligger ca. 15 km fra Quality Spa & Resort Kragerø. Til gården hører store deler av Skarvann - et stort ferskvann med gode bade- og fiskemuligheter. Bak oss har vi store skogområder som grenser til Gjerstad og Sannidal.

Røysland Gård
Adresse:
Røysland
4660 Søndeled

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javascript for å kunne se adressen
Telefon: 37154686
Mobil: 95760419
http://www.roysland.no

 Til hjelp for deg

Besøkende:

Vi har 13 gjester her nå

Om www.islandshester.com

thea1to_hesterNettstedet islandshester.com er laget for å gjøre det enklere for deg som ser etter islandshest.

Vi som står bak prosjektet, er islandshestårder i Aust-Agder og Telemark. Sammen har vi et godt knippe spennende islandshester, og vi tror du vil finne en hest som passer deg enten du er en refaren konkurranserytter eller er nybegynner.

Islandshester.com er ikke bare en utstillingsportal med bilder, videoklipp og lenker til salgsannonser på Finn.no - vi samarbeider i praksis også. Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke.
Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter.