Om Røysland gård PDF Skriv ut E-post
Nanna fra Røysland

Røysland gård ligger ved Øysang mellom Risør og Kragerø.

På Røysland gård har Kittil Røysland og Trine Lise Bergum, drevet oppdrett og avl på islandshest i mange år. Vi har mellom 35 og 40 hester på gården.

På Røysland Gård har vi avlet fram en rekke gode islandshester. Vi har til nå avlet frem  fire 1. premiehopper og 2. andre premierte 4-gjengere.

Vi  har gode avlshopper med godt lynne og god gang. Med unntak av ei hoppe, er samtlige premierte. Vi er nøye med utvelgelsen av hingster, og prøver å finne hingster som kan utfylle og styrke hoppas egenskaper.

Sveipla__Kolbeinn
Filosofien vår er at vi skal avle topp hester, som skal være ukompliserte å ri og morsomme å jobbe med.

Baldur

 

Føllene og unghestene vokser opp i flokk hos oss. På sommeren går de på store, kuperte beiter og om vinteren er de i store havner med utegangsstall og fri tilgang på mat og vann.Del på ....
Sist oppdatert tirsdag 08. mars 2011 00:00
 

Til hjelp for deg

Besøkende:

Vi har 24 gjester her nå

Om www.islandshester.com

thea1to_hesterNettstedet islandshester.com er laget for å gjøre det enklere for deg som ser etter islandshest.

Vi som står bak prosjektet, er islandshestårder i Aust-Agder og Telemark. Sammen har vi et godt knippe spennende islandshester, og vi tror du vil finne en hest som passer deg enten du er en refaren konkurranserytter eller er nybegynner.

Islandshester.com er ikke bare en utstillingsportal med bilder, videoklipp og lenker til salgsannonser på Finn.no - vi samarbeider i praksis også. Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke.
Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter.