Kjøpe islandshest? PDF Skriv ut E-post

Fra Holla islandshestgård

 Vurderer du å kjøpe islandshest?

I så fall, håper vi at dette nettstedet kan være nyttig å besøke. Vi som står bak denne hjemmesiden, er fem islandshestgårder i Telemark og Aust-Agder.

På disse sidene vil du kunne bli kjent med den enkelte oppdretteren, se hvor vi holder til og selvsagt se artikler og bilder av islandshester vi har for salg.

Fra toppmenyen kan du gå inn og se hvilke hester den enkelte islandshestgården har for salg - og fra toppmenyvalget "Alle salgshester" kan du se samtlige.

Sist oppdatert søndag 22. februar 2015 21:12
 

Til hjelp for deg

Besøkende:

Vi har 15 gjester her nå

Om www.islandshester.com

thea1to_hesterNettstedet islandshester.com er laget for å gjøre det enklere for deg som ser etter islandshest.

Vi som står bak prosjektet, er islandshestårder i Aust-Agder og Telemark. Sammen har vi et godt knippe spennende islandshester, og vi tror du vil finne en hest som passer deg enten du er en refaren konkurranserytter eller er nybegynner.

Islandshester.com er ikke bare en utstillingsportal med bilder, videoklipp og lenker til salgsannonser på Finn.no - vi samarbeider i praksis også. Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke.
Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter.