Follaug islandshestgård på Google Maps PDF Skriv ut E-post

Har du lyst til å komme på besøk til Follaug Islandshestgård? I så fall kan det være greit å ha et kart å forholde seg til.
Gården vår er registrert i Google Maps. Klikker du i bildet under, vil kartet åpnes i Google, og du kan både zoome og sjekke omgivelsene. Etter å ha klikket i kartet, kan du klikke på "mannen" øverst til venstre i bildet, og se gården fra veien i Google sin "Street View".

Follaug Islandshestgård på Google Maps

 Del på ....
Sist oppdatert mandag 07. mars 2011 10:13
 

Til hjelp for deg

Besøkende:

Vi har 32 gjester her nå

Om www.islandshester.com

thea1to_hesterNettstedet islandshester.com er laget for å gjøre det enklere for deg som ser etter islandshest.

Vi som står bak prosjektet, er islandshestårder i Aust-Agder og Telemark. Sammen har vi et godt knippe spennende islandshester, og vi tror du vil finne en hest som passer deg enten du er en refaren konkurranserytter eller er nybegynner.

Islandshester.com er ikke bare en utstillingsportal med bilder, videoklipp og lenker til salgsannonser på Finn.no - vi samarbeider i praksis også. Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke.
Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter.