Hvor er alle gårdene? PDF Skriv ut E-post

Har du planer om å besøke en eller flere av gårdene som er representert her på www.islandshester.com? Se menyen for hver enkelt av gårdene - Gården på Google Maps.

På forsiden lovet vi å hjelpe deg om du kommer med tog, buss eller med fly: I så fall kan vi hjelpe deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke. Ut fra kartet blir det forhåpentligvis lettere å planlegge. For å få til en grei reiserute: husk å avtale med gårdene du ønsker å besøke på forhånd!



Del på ....
Sist oppdatert søndag 25. mai 2014 20:50
 

Til hjelp for deg

Besøkende:

Vi har 34 gjester her nå

Om www.islandshester.com

thea1to_hesterNettstedet islandshester.com er laget for å gjøre det enklere for deg som ser etter islandshest.

Vi som står bak prosjektet, er islandshestårder i Aust-Agder og Telemark. Sammen har vi et godt knippe spennende islandshester, og vi tror du vil finne en hest som passer deg enten du er en refaren konkurranserytter eller er nybegynner.

Islandshester.com er ikke bare en utstillingsportal med bilder, videoklipp og lenker til salgsannonser på Finn.no - vi samarbeider i praksis også. Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke.
Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter.