Vårt mål er å finne rett islandshest til deg PDF Skriv ut E-post

Ryslandshest_feb-11_020

Vi som har laget dette nettstedet, er alle levende interessert i islandshest. Vi ønsker at flere skal bli kjent med islandshesten og bli aktive i islandshestmiljøet.

Enten du skal drive med gangarts-konkurranser eller du ønsker å bruke hesten for å ri på tur, er det viktig du får en hest som passer akkurat deg. For oss er det ikke viktigst hvor du kjøper hesten - men at du blir fornøyd.

Hver av de fem islandshestgårdene som samarbeider gjennom islandshester.com, kjenner de andre - og vet hva den enkelte har for salg. Derfor kan det godt være at du blir anbefalt å snakke med en av de andre og du tar kontakt med en av oss.

Sist oppdatert tirsdag 03. februar 2015 20:02
 

Til hjelp for deg

Besøkende:

Vi har 8 gjester her nå

Om www.islandshester.com

thea1to_hesterNettstedet islandshester.com er laget for å gjøre det enklere for deg som ser etter islandshest.

Vi som står bak prosjektet, er islandshestårder i Aust-Agder og Telemark. Sammen har vi et godt knippe spennende islandshester, og vi tror du vil finne en hest som passer deg enten du er en refaren konkurranserytter eller er nybegynner.

Islandshester.com er ikke bare en utstillingsportal med bilder, videoklipp og lenker til salgsannonser på Finn.no - vi samarbeider i praksis også. Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke.
Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter.