Holla Islandshestgård på Google Maps PDF Skriv ut E-post

Tenker du på å ta turen til oss på Holla Islandshestgård? Som du sikkert kjenner til, holder vi til på Tromøya utenfor Arendal.

Vi er godt plassert på Google Maps, og klikker du på bildet under, åpnes vår oppføring i Google Places. Fra zoom-verktøyet i venstra side, kan du trekke "Google-mannen" inn på fylkesvei 409, og kjøre en virtuell biltur helt fram til oppkjørselen! Velkommen - enten du kommer virtuelt eller helt personlig!

Holla Islandshestgård på Tromøya - på Google MapsDel på ....
Sist oppdatert torsdag 17. mars 2011 09:08
 

Til hjelp for deg

Besøkende:

Vi har 20 gjester her nå

Om www.islandshester.com

thea1to_hesterNettstedet islandshester.com er laget for å gjøre det enklere for deg som ser etter islandshest.

Vi som står bak prosjektet, er islandshestårder i Aust-Agder og Telemark. Sammen har vi et godt knippe spennende islandshester, og vi tror du vil finne en hest som passer deg enten du er en refaren konkurranserytter eller er nybegynner.

Islandshester.com er ikke bare en utstillingsportal med bilder, videoklipp og lenker til salgsannonser på Finn.no - vi samarbeider i praksis også. Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke.
Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter.