Fra Holla: Perla fra Mosfellsbæ. PDF Skriv ut E-post

64 2022169105

 

 

  Perla fra Mosfellsbæ IS2006225104

  Far: Brjann fra Reykjavik

  Mor: Kóróna fra Mosfellsbær

 

 

 

Perla fra Mosfellsbæ er en 9 år gammel hoppe med utstråling og fem fine og klart adskilte gangarter.

Perla kom til Norge fra Island i 2011, har vært fulgt godt opp og viser ingen tegn til sommereksem. Hun har de siste to årene gått på utegang og fått to føll. Perla står nå i trening og søker ny eier og nye spennende eventyr!

Perla har vært vist på avlsvisning og mottatt en 3 premie. Hun har vært benyttet i sportkonkurranser med nybegynnere i lette klasser, og vært brukt til kurs, tur og fritidsridning. 

Perla har god energi og fremdrift, men er veldig snill og grei å håndtere. Ypperlig førstegangshest.

64 146707979164 153348126Del på ....
 

Til hjelp for deg

Besøkende:

Vi har 12 gjester her nå

Om www.islandshester.com

thea1to_hesterNettstedet islandshester.com er laget for å gjøre det enklere for deg som ser etter islandshest.

Vi som står bak prosjektet, er islandshestårder i Aust-Agder og Telemark. Sammen har vi et godt knippe spennende islandshester, og vi tror du vil finne en hest som passer deg enten du er en refaren konkurranserytter eller er nybegynner.

Islandshester.com er ikke bare en utstillingsportal med bilder, videoklipp og lenker til salgsannonser på Finn.no - vi samarbeider i praksis også. Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke.
Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter.