Fra Røysland gård: Djass fra Røysland PDF Skriv ut E-post

NO2009109210 Djass f. Røysland

Mor: 2001209169 Mai f. Røysland

far: 1998125220 Garri f. Reykjavik (1.pr.) pris. 100.000.- 

Djass er et spennede Garri-avkom med stort potensiale. Han er en liten tøffing med god spenst og mye utstråling. Djass kan være verdt å prøve hvis du er på jakt etter en ung, lovende konkurransehest. Djass står i trening hos Trine Jonassen på stall Kjekstad, og er i stadig utvikling. Han har så vidt deltatt på konkurransebanen og blitt omtalt som et talent.


Newer news items:

Sist oppdatert onsdag 02. november 2016 20:31
 

Til hjelp for deg

Besøkende:

Vi har 10 gjester her nå

Om www.islandshester.com

thea1to_hesterNettstedet islandshester.com er laget for å gjøre det enklere for deg som ser etter islandshest.

Vi som står bak prosjektet, er islandshestårder i Aust-Agder og Telemark. Sammen har vi et godt knippe spennende islandshester, og vi tror du vil finne en hest som passer deg enten du er en refaren konkurranserytter eller er nybegynner.

Islandshester.com er ikke bare en utstillingsportal med bilder, videoklipp og lenker til salgsannonser på Finn.no - vi samarbeider i praksis også. Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke.
Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter.