Munin fra Røysland PDF Skriv ut E-post

NO2010109221 Munin f. Røysland

Mor: NO2005209094 Ida f. Røysland (2.pr.)

far: IS 2002176112 Glampi f. Stòra-Sandfelli 2 (1.pr.) 

Munin er en svært lettridd og trygg vallak. Han har romslige, myke bevegelser og godt tempo. Alle gangartene er gode. Han er grei i flokk og enkel i all håndtering. Han er lett å ri alene og sammen med andre. Leter du etter konkurransehest eller en all-round hest som kan brukes til det meste, kan Munin være verdt å prøve. Han er en høflig og lydig herremann som kan ris av alle. Munin vil være en super familiehest.  

Pris. 75.000.- 

Sist oppdatert torsdag 08. februar 2018 20:49
 

Til hjelp for deg

Besøkende:

Vi har 10 gjester her nå

Om www.islandshester.com

thea1to_hesterNettstedet islandshester.com er laget for å gjøre det enklere for deg som ser etter islandshest.

Vi som står bak prosjektet, er islandshestårder i Aust-Agder og Telemark. Sammen har vi et godt knippe spennende islandshester, og vi tror du vil finne en hest som passer deg enten du er en refaren konkurranserytter eller er nybegynner.

Islandshester.com er ikke bare en utstillingsportal med bilder, videoklipp og lenker til salgsannonser på Finn.no - vi samarbeider i praksis også. Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke.
Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter.