brosjyrebildeRøysland Gård, rideleir, avl, oppdrett og salg av islandshest


Vi tilbyr:

- rideleir om sommeren og ridehelger høst og vår - på islandshest
- villmarksleir og tilbud til skoler

Røysland Gård ligger 5 km fra Øysang, midt mellom Risør og Kragerø. Fra Øysang kan du ta ferge til  Risør. Vi ligger ca. 15 km fra Quality Spa & Resort Kragerø. Til gården hører store deler av Skarvann - et stort ferskvann med gode bade- og fiskemuligheter. Bak oss har vi store skogområder som grenser til Gjerstad og Sannidal.

Fra Røysland gård: Dama fra Røysland PDF Skriv ut E-post

NO2010209301  Dama f. Røysland

Mor: NO1998209092 Atla f. Røysland (2.pr.)

Far: IS 2000187952  Trùr f. Audsholtshjàleigu (1.pr.) 

Dama er ei lovende hoppe med ren, god gang og romslige bevegelser. Hun er 4-gjenger, med godt løft og mye utstråling.Hun er grei i flokk og enkel i all håndtering. Dama vil bli en ypperlig famile / konkurransehest når hun får mer styrke og stabilitet. Dama står for tiden i trening hos Trine Jonassen i Homborsund.

Middels prisklasse. Ta kontakt for mer informasjon.

 Del på ....
Sist oppdatert torsdag 04. oktober 2018 21:56
 

Til hjelp for deg

Besøkende:

Vi har 4 gjester her nå

Om www.islandshester.com

thea1to_hesterNettstedet islandshester.com er laget for å gjøre det enklere for deg som ser etter islandshest.

Vi som står bak prosjektet, er islandshestårder i Aust-Agder og Telemark. Sammen har vi et godt knippe spennende islandshester, og vi tror du vil finne en hest som passer deg enten du er en refaren konkurranserytter eller er nybegynner.

Islandshester.com er ikke bare en utstillingsportal med bilder, videoklipp og lenker til salgsannonser på Finn.no - vi samarbeider i praksis også. Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke.
Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter.