Fra Sagahestar Bergkåsa : Ima fra Suistog Berdal PDF Skriv ut E-post

altÍma er ei sjarmerende hoppe født i 2010 etter Blakkur fra Tjaldholum og Fiðla fra Kaldbak. Middels stor. Hun ble temt i høst, og er mest sannsynlig 5-gjenger. Veldig søt hoppe med mye personlighet. Snill under all håndtering. 

Hun er en naturtølter og velger oftest tølt selv, men traver også. Ikke ferdig gangsatt, men dette blir ingen stor jobb da både tølt og trav ligger veldig lett. Middels fremdrift, veldig snill, kan ris av de aller fleste. Går fint på tur med andre og alene. Ok bevegelser og bærer seg fint, kan nok bli en veldig fin hobbyhest som fint kan startes i de lettere klassene. 

ImaPris: 30 000 ved hurtig avgjørelse.

Hun er under registrering, så finnes ikke på worldfengur enda, men dette er snart i orden. 
Oppvokst i flokk på fjellet. Aldri vært syk eller skadet. 

Ta kontakt for mer info eller spørsmål. Kan ses og prøves hos Sagahestar Bergkåsa i Lunde i Telemark. 

Sist oppdatert søndag 22. februar 2015 21:15
 


Til hjelp for deg

Besøkende:

Vi har 9 gjester her nå

Om www.islandshester.com

thea1to_hesterNettstedet islandshester.com er laget for å gjøre det enklere for deg som ser etter islandshest.

Vi som står bak prosjektet, er islandshestårder i Aust-Agder og Telemark. Sammen har vi et godt knippe spennende islandshester, og vi tror du vil finne en hest som passer deg enten du er en refaren konkurranserytter eller er nybegynner.

Islandshester.com er ikke bare en utstillingsportal med bilder, videoklipp og lenker til salgsannonser på Finn.no - vi samarbeider i praksis også. Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke.
Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter.