Tigull fra Follaug PDF Skriv ut E-post
tiggitagg Tigull fra Follaug er nå klar for å ta imot hopper hjemme på Follaug.
Sist oppdatert onsdag 22. juni 2011 19:55
Les mer …
 
Om Follaug Islandshestgård PDF Skriv ut E-post

oversikt_follaugFollaug Islandshestgård ligger i Skien, med utsikt over den frodige Gjerpensdalen.  Den første islandshesten kom til gårds i 1979, siden har antallet økt betraktelig… I dag er det ca. 35 islandshester på gården.

Gården blir drevet tradisjonelt med grasproduksjon, korn og ca 100 da poteter. I tillegg har vi rideskole og tilbyr både rideturer og rideleir på sommeren.
I tillegg driver vi med avl på islandshest.

På gården er det staller, tre uteganghus, ridebane og flotte turmuligheter.

 

 

Sist oppdatert mandag 07. mars 2011 23:51
Les mer …
 


Til hjelp for deg

Besøkende:

Vi har 8 gjester her nå

Om www.islandshester.com

thea1to_hesterNettstedet islandshester.com er laget for å gjøre det enklere for deg som ser etter islandshest.

Vi som står bak prosjektet, er islandshestårder i Aust-Agder og Telemark. Sammen har vi et godt knippe spennende islandshester, og vi tror du vil finne en hest som passer deg enten du er en refaren konkurranserytter eller er nybegynner.

Islandshester.com er ikke bare en utstillingsportal med bilder, videoklipp og lenker til salgsannonser på Finn.no - vi samarbeider i praksis også. Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke.
Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter.