Om Holla Islandshestgård! PDF Skriv ut E-post

holla logo nyPå Tromøy, 13 km utenfor Arendal, finner du Holla. Gården har gått i odel i generasjoner og eies i dag av Vivian og Nils Skare Olsen. Vi startet vår avl i 1993 og har gjennom årene opparbeidet oss en god stamme.

I Holla har vi 17 bokser, innendørs lonsjering og treningsrom og opplyst utendørs ridebane. I tilknytning til stallen finner du også en rekke små og store hager. Vi har avlshester, utleie av stallplasser, og tar imot hest til trening.

embla fra hollaFor kjøpere har vi hest for salg, og salgshestene finner du også på Tromøy.

Vår avlsvisjon er at islandshesten skal vokse opp så naturtro som mulig. Hester skal få oppdragelse av flokken, gode instinkter fra utegang hele året. Det er alltid i vårt ønske å avle frem så spennende og flotte dyr som mulig. Det brukes avlsdyr som er premierte og/eller har gode blodslinjer.

Mye spennende viser seg frem i Holla, og vi gleder oss til å se mer.

fidla fra hollaI Åmli kommune ca. 4,5 mil fra stallen har vi gården Grimelandshovet. Med flott natur på store områder har hestene masse av plass å boltre seg på. Noe er avsatt til dyrket mark og resterende er oppdelt i store beiter.

Når hesten vokser til, og treningen skal i gang, er det viktig at også dette blir håndtert på en god og profesjonell måte. Gården er et team bestående av norske og islandske.

Sist oppdatert mandag 26. januar 2015 18:41
 


Til hjelp for deg

Besøkende:

Vi har 6 gjester her nå

Om www.islandshester.com

thea1to_hesterNettstedet islandshester.com er laget for å gjøre det enklere for deg som ser etter islandshest.

Vi som står bak prosjektet, er islandshestårder i Aust-Agder og Telemark. Sammen har vi et godt knippe spennende islandshester, og vi tror du vil finne en hest som passer deg enten du er en refaren konkurranserytter eller er nybegynner.

Islandshester.com er ikke bare en utstillingsportal med bilder, videoklipp og lenker til salgsannonser på Finn.no - vi samarbeider i praksis også. Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke.
Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter.