Fra Holla: Perla fra Mosfellsbæ. PDF Skriv ut E-post

64 2022169105

 

 

  Perla fra Mosfellsbæ IS2006225104

  Far: Brjann fra Reykjavik

  Mor: Kóróna fra Mosfellsbær

 

 

 

Perla fra Mosfellsbæ er en 9 år gammel hoppe med utstråling og fem fine og klart adskilte gangarter.

Perla kom til Norge fra Island i 2011, har vært fulgt godt opp og viser ingen tegn til sommereksem. Hun har de siste to årene gått på utegang og fått to føll. Perla står nå i trening og søker ny eier og nye spennende eventyr!

Perla har vært vist på avlsvisning og mottatt en 3 premie. Hun har vært benyttet i sportkonkurranser med nybegynnere i lette klasser, og vært brukt til kurs, tur og fritidsridning. 

Perla har god energi og fremdrift, men er veldig snill og grei å håndtere. Ypperlig førstegangshest.

64 146707979164 153348126

 
Fra Holla: Konkurranseemne, Akilles fra Hólakoti, 6 år gammel vallak etter Moli fra Skridu. PDF Skriv ut E-post

alt

 

Far: Moli fra Skridu, 8,21 etter Glampi fra Vatnsleysu

Mor: Nattdis fra Akureyri etter Otur fra Saudarkroki.  

Akilles fra Hólakoti er en ung kar og et spennende konkurranseemne for fremtiden. Han har hatt stabil og fin trening siden oppstart som 4 åring, hvor utviklingen utelukkende har vært positiv hele veien. 

Han er godt gjennomridd, myk og rund med lette, store og romslige bevegleser. Vi ser etter en rytter med erfaring som vil videreutvikle Akilles med tanke på konkuransebanen. 

alt

alt

Sist oppdatert søndag 19. april 2015 14:03
 


Til hjelp for deg

Besøkende:

Vi har 6 gjester her nå

Om www.islandshester.com

thea1to_hesterNettstedet islandshester.com er laget for å gjøre det enklere for deg som ser etter islandshest.

Vi som står bak prosjektet, er islandshestårder i Aust-Agder og Telemark. Sammen har vi et godt knippe spennende islandshester, og vi tror du vil finne en hest som passer deg enten du er en refaren konkurranserytter eller er nybegynner.

Islandshester.com er ikke bare en utstillingsportal med bilder, videoklipp og lenker til salgsannonser på Finn.no - vi samarbeider i praksis også. Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke.
Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter.