Om Storebø avlsstasjon PDF Skriv ut E-post

storebofrontPå Storebø gård driver vi med avl og oppdrett av islandshest, har hingstestasjon og tilbyr veterinærtjenester på hest.

For tiden har vi ca 25 hester. Avlshestene våre har solid avstamning fra norske og islandske avlslinjer. De siste årene har vi bygget opp avlen mye rundt verdensmester og 1.premiehingsten Jarl frá Midkrika. Det begynner også å komme fram gode hester fra egen avl, og det er spennende.

Stallen  på Storebø gård, ble totalrenovert i 2005. Selv om de fleste islandshestenehestene våre går på utegang har vi flotte bokser og EU-godkjent avlsstasjon for både sending og mottak av hingster, hopper og hingstesæd til inseminering.

Sist oppdatert mandag 07. mars 2011 23:56
Les mer …
 


Til hjelp for deg

Besøkende:

Vi har 11 gjester her nå

Om www.islandshester.com

thea1to_hesterNettstedet islandshester.com er laget for å gjøre det enklere for deg som ser etter islandshest.

Vi som står bak prosjektet, er islandshestårder i Aust-Agder og Telemark. Sammen har vi et godt knippe spennende islandshester, og vi tror du vil finne en hest som passer deg enten du er en refaren konkurranserytter eller er nybegynner.

Islandshester.com er ikke bare en utstillingsportal med bilder, videoklipp og lenker til salgsannonser på Finn.no - vi samarbeider i praksis også. Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke.
Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter.